Solution Dance Centre

Zaandam                                                                                           Almere 

DANSVOORSTELLING GAIA (Mother Earth)
Op zaterdag 25 mei is het dan eindelijk weer zover: dansvoorstelling "GAIA" in het Zaantheater! Deze show wordt gedanst door leden en docenten van Solution Dance Centre Almere & Zaandam. Een combinatie van amateurdans en professionele acts. Het wordt een super leuke, spannende dag. Ook dit jaar dansen we twee shows. Twee dezelfde show. Alle deelnemers (ook de kinderen van 5 tot 7 jaar) van zowel Almere als Zaandam dansen beiden shows. Het is niet mogelijk om maar aan 1 show deel te nemen . Als deelnemer dans je beide shows mee of je danst niet mee. Het is toegestaan om naar beide shows te komen kijken indien de kaartverkoop dit toelaat.  


We willen natuurlijk weer een goeie show neerzetten, dus is het heel erg belangrijk dat je vanaf nu aanwezig bent bij de lessen en heel belangrijk dat je aanwezig bent bij de doorloop. Dit jaar hebben we geen tijd voor een uitgebreide generale repetitie. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en dat je weet wat je moet doen!


KAARTVERKOOP

Voorverkoop staat nu online op de site van Zaantheater. In de voorverkoop €16,- per stuk (inclusief €3,50 voor drankje in de pauze + garderobe). Bij het reserveren kan je kiezen uit verschillende opties:

1. E-tickets te laten mailen, dit kost €2,50 extra

2. Per post de tickets laten bezorgen, dit kost €4,50 extra

3. De kaarten telefonisch reserveren bij het Zaantheater en ze ophalen bij de balie, hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Telefoonnummer Zaantheater: 075-6555333. (Voor leden uit Almere regelen wij dat de gereserveerde en betaalde kaarten in Almere bij de dansschool opgehaald kunnen worden. Geef dit duidelijk vóór 13 mei aan bij de reservering en aan Joan of Lucien)


De voorverkoop loopt tot woensdag 22 mei, daarna sluit de verkoop en is het alleen nog mogelijk kaarten aan de deur te kopen voor €18,- per stuk. Inclusief €3,50 voor drankje in de pauze + garderobe)

Er is geen maximaal per persoon aan kaarten wat je kan reserveren. We werken met stoelnummers. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen via www.zaantheater.nl


Link kaartverkoop: https://zaantheater.nl/tickets/solution-dance-centre-2019


HALEN & BRENGEN
Alle deelnemers verzamelen om 11.30 bij het Zaantheater. Via de artiesteningang word je binnen gelaten. Ouders die hun kinderen komen brengen kunnen niet blijven in het theater. Het is niet mogelijk te wachten in het theater. Na afloop van de eerste voorstelling is er even de mogelijkheid om de deelnemers te groeten in de foyer. Na de eerste voorstelling zal iedereen gevraagd worden het theater te verlaten. Alleen deelnemers van de show blijven in het gebouw. Na de eerste voorstelling kunnen de kinderen niet mee naar buiten of naar huis. Deelnemers blijven binnen en maken zij zich klaar voor de tweede show. De tweede show eindigt om 21.00. Ouders die hun kinderen weer halen, dit kan pas na 21.00. 


BEGELEIDERS
Voor de jongere dansers (tot 12 jaar) die deelnemen zorgen wij voor voldoende begeleiders backstage. Deze begeleiders blijven de gehele dag bij de kinderen. 


KLEDING

Van de €10,- deelnamekosten wordt er showkleding aangeschaft, schmink en snack & drinken aangeschaft voor alle deelnemers. De showkleding die wordt aangeschaft of gemaakt blijft eigendom van Solution Dance Centre. Elke groep krijgt andere showkleding op thema. In de aankomende weken zal de inkopen gedaan gaan worden. Er zal tijdens de les een doorpas worden gehouden. We hebben hiervoor de kledingmaten nodig. Dit zal in de aankomende weken worden gevraagd aan de deelnemers/ouders. Het kan zijn dat de docent vraagt om een bepaalde kleur schoen of broek/shirt mee te nemen voor de doorpas. Dit zal in de aankomende weken worden gecommuniceerd naar de leden/ouders. 


ETEN & DRINKEN
Wij zorgen voor snacks & drinken backstage voor de vrijwilligers en dansers. Omdat het een lange spannende dag wordt adviseren wij wel aan iedereen zelf een stevig (gezond) lunchpakket mee te nemen voor voldoende energie. Aangezien we dit jaar 2 shows dansen is het niet mogelijk om tussendoor naar buiten te gaan. Solution Dance Centre zal zorgen voor warme en koude snacks voor alle deelnemers gedurende de dag.


REGELS
-Tijdens de voorstelling en in de pauze van de voorstelling is het voor deelnemers ten strengste verboden om naar de foyer naar familie of kennissen te gaan. Deelnemers blijven backstage.
-Voor ouders die hun kinderen brengen en halen is het niet mogelijk om in het theater te wachten. Pas na 21.00 kunnen de kinderen worden opgehaald

-Wees aardig voor elkaar en help elkaar.  We zijn 1 team en gaan met z'n alle een TOP show neerzetten!
 
DAGINDELING DEELNEMERS:
11.30 Verzamelen bij Zaantheater via artiesten ingang (ouders laten hun kind achter bij begeleiders. Ouders kunnen NIET blijven!)
11.30-14.00 Indeling kleedkamers & korte doorloop
14.00 Klaarmaken voor show 1
15.00-17.00 SHOW 1
18.00 Klaarmaken voor show 2
19:00-21.00 SHOW 2
21.00 Einde. Deelnemers/kinderen kunnen worden opgehaald in de foyer.
 
Adres:
Zaantheater (verzamelen bij artiesten ingang)
Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam


Zijn er nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij dit graag!


Met vriendelijke groet,


Joan Alosery & Lucien Bouman

06-24949419 / 06-48801119
[email protected] 

www.solutiondancentre.com