Solution Dance Centre

Zaandam                                                                                           Almere 

Joan Alosery heeft in 2006 Solution Dance Centre opgericht. Als choreograaf en coach heeft zij verschillende wedstrijdteams (sXissorcrew, High Definition, Confused, AREA 41) op haar naam staan en al heel wat 1ste prijzen in de wacht gesleept.  Choreograferen is meer dan alleen haar werk, het is haar passie! Zij heeft o.a. gechoreografeerd voor Asian Top Model, Tania Christopher & Iam Aisha en als achtergrond danseres op grote podia gestaan zoals 538 pop-podium op Koninginnedag en in De Heineken Music Hall. Naast de danslessen bij SDC geeft zij ook lessen, workshops en clinics op dansscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Samen met haar partner Lucien behaalde zij de top 30 in de voorrondes bij het televisieprogramma Everybody Dance Now door middel van de publiekstemmen.

Lucien Bouman is een  geboren ras entertainer. Hij staat al vanaf  zijn derde jaar op diverse podia. Van danser, tot acteur, tot aan presentator, host en MC, tot aan model. In zijn tiener jaren heeft hij zijn dansstijl ontwikkeld  met zijn andere passie basketbal tot in "Basketball Freestyle". Hiermee reist hij de wereld af om het publiek te entertainen met shows ,workshops en clinics. Hij werd Europees Kampioen met zijn team W.O.T.S. / Luv4dagame. Lucien heeft ook gedanst bij dansgezelschap "ISH" in de voorstelling "BALLS".  Zijn stijl heeft veel oldschool hiphop invloeden met komedie. Als docent verzorgt hij verschillende lessen zoals: Hiphop, Dancehall & Afro Dance

Jowellino Medina
Hey Ladies & BOYS (met lef)
Mijn naam is Jowellino en ik ben de docent voor de Femme classes op de dinsdag om 19.00 en 20.00 uur.. Ik heb in zowel het binnen (NL) en buitenland (L.A) dans gestudeerd en werkt nu als professionele choreograaf, danser en dans docent. Ik heb bv voor Sharon Doorson en O'G3NE gechoreografeerd en gedanst ook heb ik samen met Dan Karaty gechoreografeerd voor Lover Of Loser de musical met Pip Pellens en Stijn Fransen naar het boek van Carry Slee en ik choreografeer jaarlijks voor het Pride Closing Concert op de Dam in Amsterdam. Voor meer informatie over mij bekijk mijn website www.jowellino.com of mijn social media.

De “Pop/Jazz” classes zullen een combinatie van urban/pop/commercial jazz zijn met een girly swag van de snaps tot de hip shakes en de hair whips. We zullen aan techniek en leningheid werken en aan isolatie van de hips en nek, hoe je van je kleine teen tot aan het puntje van je haar moet dansen met confidence like a QUEEN or BOSS en vooral lots of FUN!

Wil je sexy, fierce, LIT moves op sounds van Beyoncé, J.lo, Chris Brown, etc kom zeker een proefles doen/les volgen en maak kennis met de Femme side van jou. Don't be shy...voel je fierce let your hair and guard down en go FULL OUT and PERFORM!

Jenny Sousa Andrade  Deze docent is zelf als leerling bij Solution Dance Centre begonnen. Vanwege haar gedrevenheid, ervaring en talent is zij inmiddels uitgegroeid tot een docent. Zij geeft op verschillende dansscholen les en verzorgd ook bij ons de kinderlessen Afro Dance en traint het demoteam XTREME TEAM.

Charsy Sousa Andrade

Charsy Sousa Andrade, 18 jaar woon in Zaandam. Ik zit op MBO College Zuid waar ik nu afstudeer van de dansopleiding.
Ylian Wiegers

Met zijn Braziliaanse moeder als danser en vader als gitarist is de liefde voor dans en muziek bij Ylian Wiegers met de paplepel ingegoten. Al vanaf kleins af aan was Ylian Wiegers een grote fan van Michael Jackson waarbij hij opgegroeid werd met het ritme van Hiphop, R&B, Soul en House. Naast Michael Jackson had Ylian ook een grote liefde voor zijn eigen cultuur en leefde hij mee met de drums van de afrikaanse scene. met de tijd mee is Ylian zich gaan verdiepen in de Afrohouse Scene, Afrohouse is een dans gemixt met Housedance, pantsula en afro afkomstig uit angola en portugal. De AfroHouse cultuur is een hype in Nederland, je hoort het in club en festivals en iedereen danst er op mee. Ylian Wiegers maakt momenteel deel uit van deze nieuwe Afrodance scene en wilt graag zijn ervaringen met jullie delen.

Djordy Vogel
is afgestudeerd aan De dansopleiding te Utrecht. Djordy is werkende als professioneel choreograaf waarbij een unieke eigen stijl aanbod komt. Internationaal choreograaf voor o.a Etoile International. Daarnaast heeft hij verschillende workshops gegeven zowel in binnen en buitenland. Djordy heeft al jaren les ervaring en danst hij in verschillende theatershows.
Camelia de Ridder
aka CC Mariah Vineyard heeft de opleiding Artiest Urban & Show op het Rijn IJssel afgerond. Ze is gespecialiseerd in de stijl vogue fem en zit in the House of Vineyard. In vogue fem heeft ze meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Verder heeft ze gedanst in videoclips als Stop met typen (Equalz) One time (SFB ft. Ronnieflex) etc. Ook is zij vaste achtergrond danseres en dance captain van iamAisha