Solution Dance Centre

Zaandam                                                                                           Almere 

Joan Alosery heeft in 2006 Solution Dance Centre opgericht. Als choreograaf en coach heeft zij verschillende wedstrijdteams (sXissorcrew, High Definition, Confused) op haar naam staan en al heel wat 1ste prijzen in de wacht gesleept.  Choreograferen is meer dan alleen haar werk, het is haar passie! Zij heeft o.a. gechoreografeerd voor Asian Top Model, Tania Christopher & Iam Aisha en als achtergrond danseres op grote podia gestaan zoals 538 pop-podium op Koninginnedag en in De Heiniken Music Hall. Naast de danslessen bij SDC geeft zij ook lessen, workshops en clinics op dansscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Haar selektie team "Confused" (van dansschool Motion te Amsterdam) deed mee met de eerste editie van "Everybody Dance Now" en kwam in de voorrondes in de top 10 door de publiekstemmen.

Lara de Vries  verzorgt de moderne lessen bij Solution Dance Centre. Lara is een veelzijdige danseres die in 2009 afgestudeerd is aan de Fontys Dansacademie met specialisatie Jazz/urban. Na haar studie is Lara bij Cross-over Dansgezelschap ISH terecht gekomen. Daar heeft ze in 4 producties gedanst o.a. L.O.U.D, Boyish/Girlish, Stormish en Thisis Ish. Naast haar werk als uitvoerend danseres geeft zij danslessen en workshops op verschillende dansscholen. Recent is Lara begonnen met haar carriére als docent educatie en talentontwikkeling voor het Nederlands dans theater.

Trisha "Afrokiko"

geboren en getogen in hartje Amsterdam.

Ook wel bekend van Tocsick en Afrokikos, HGT waar zij aan mee heeft gedaan en de golden ticket wist binnen te slepen.
Vanaf kleins af aan wist ze al heel goed wat ze wilde worden ... A dancer!
Op mijn 7e leeftijd begon ze met “Streetdance”.
Vanaf mijn 14e begon ik met hip hop. Al een paar jaar lang heeft ze zich echt verdiept in de stijl afro. De liefde die ze heeft voor afro is zo groot, ook omdat ze ervan houd haar roots  te representen en dat graag met iedereen wilt delen!  


Jenny Sousa Andrade  Deze docent is zelf als leerling bij Solution Dance Centre begonnen. Vanwege haar gedrevenheid, ervaring en talent is zij inmiddels uitgegroeid tot een docent. Zij geeft op verschillende dansscholen les en verzorgd ook bij ons de kinderlessen Afro Dance en traint het demoteam XTREME TEAM.

Lucien is een  geboren ras entertainer. Hij staat al vanaf  zijn derde jaar op diverse podia. Van danser, tot acteur, tot aan presentator, host en MC, tot aan model. In zijn tiener jaren heeft hij zijn dansstijl ontwikkeld  met zijn andere passie basketbal tot in "Basketball Freestyle". Hiermee reist hij de wereld af om het publiek te entertainen met shows ,workshops en clinics. Hij werd Europees Kampioen met zijn team W.O.T.S. / Luv4dagame. Lucien heeft ook gedanst bij dansgezelschap "ISH" in de voorstelling "BALLS".  Zijn stijl heeft veel oldschool hiphop invloeden met komedie. Als docent verzorgt hij verschillende lessen zoals: Hiphop, Dancehall & Afro Dance

Eszteca

Één van de grondleggers van hiphopdans in Nederland! Velen kennen hem als jurylid van dansprogramma

 "So You Think You Can Dance". Deze internationale danser heeft workshops gegeven over de hele wereld en heeft met grote artiesten gewerkt zoals Spice Girls, Missy Elliot & Donna Summer. Eszteca staat bekend om zijn talent en kennis in de dansstijlen Hiphop, House & Locking. Jonathan Laret
"Vanaf zijn veertiende is hij begonnen aan Hiphop en Popping en heeft vooral de laatste 3 jaar zich verdiept in de kunst van het Freestylen.. Zijn stijl heeft veel verschillende invloeden zoals: house, verschillende soorten hiphop, locking etc. De afgelopen jaren heeft hij veel workshops gegeven als freelance docent en bezig geweest als assistent/coach bij het trainen van demoteams."