Joan Alosery

Joan Alosery heeft in 2006 Solution Dance Centre opgericht. Als choreograaf en coach heeft zij verschillende wedstrijdteams (sXissorcrew, High Definition, Confused, AREA 41) op haar naam staan en al heel wat 1ste prijzen in de wacht gesleept.  Choreograferen is meer dan alleen haar werk, het is haar passie! Zij heeft o.a. gechoreografeerd voor Asian Top Model, Tania Christopher & Iam Aisha en als achtergrond danseres op grote podia gestaan zoals 538 pop-podium op Koninginnedag en in De Heineken Music Hall. Naast de danslessen bij SDC geeft zij ook lessen, workshops en clinics op dansscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Samen met haar partner Lucien behaalde zij de top 30 in de voorrondes bij het televisieprogramma Everybody Dance Now door middel van de publiekstemmen.

joan3.jpg
 • Joan Alosery

Xenisa-xhanee

Xenisa-Xhanee danst al sinds haar 9de. Na het Albeda dans college in 2020 afgerond te hebben is zij een professionele allround danser. Haar c.v heeft ze al behoorlijk kunnen opbouwen. Door alle kennis die zij heeft mee gekregen van grote en bekende choreografen uit het binnen- en buitenland, heeft ze veel passie plezier in het overbrengen deze vorm van expressie; dans. In haar lessen besteed Xenisa veel aandacht aan grooves en feeling.

 • Xenisa Xhanee

trisha agia

-

 • Trisha Agia

Mon Ninkasem

Mon en is 22 jaar en dans zelf al 9 jaar in de stijl HipHop. Ze heeft de dansopleiding Pact MBO niv.4 afgerond in 2020 en geeft nu danslessen. Ze houd van gezelligheid en goodvibes, Kom je gratis een keer mee doen?!

 • Mon Ninkasem

Rosa Thomford

Dit is Rosa en 18 jaar oud. Ze heeft een grote liefde en passie voor dans. Ze danst nu ongeveer 7 jaar en is vooral getraind in choreografie (hiphop). Sinds 2 jaar nu traint ze ook freestyle hiphop. Ze studeer dans op het Creative college in Utrecht (laatste jaar). Za  vind het super tof om lessen te geven en haar kennis te delen met andere dansers waar waar ze ook weer van kan leren. 

 • Sanne Bothee

Sofie hofstee

Sofie hofstee is een danseres en dansdocent. Na haar middelbare school besloot ze om de Fontys dansacademie te doen, waar ze haar diploma haalde als uitvoerend danseres contemporary urban. Als uitvoerend danseres danste ze voor Helene Fischer, tourde ze door Frankrijk en Corsica, tv shows in binnen en buitenland en deed ze verschillende shows in o.a. Cambodja, Parijs, Berlijn, België, Nederland en nog heel veel meer. 

Als docent geeft ze voornamelijk heels, commercial jazz en modern, hier legt ze de focus op techniek, choreografie en jezelf verder blijven ontwikkelen. 

"Ik ben heel excited om lekker te knallen dit jaar, don’t hesitate to join me"

 • Sofie Hofstee

Lucien Bouman

Lucien medeeigenaar van Solution Dance Centre. Een geboren ras entertainer. Hij staat al vanaf  zijn derde jaar op diverse podia. Van danser, tot acteur, tot aan presentator, host, MC, tot aan model. In zijn tiener jaren heeft hij zijn dansstijl ontwikkeld  met zijn andere passie basketbal naar "Basketball Freestyle". Hiermee reist hij de wereld af om het publiek te entertainen met shows, workshops / clinics. Hij werd Europees Kampioen met zijn team W.O.T.S. / Luv4dagame. Lucien heeft ook gedanst bij dansgezelschap "ISH" in de voorstelling "BALLS" en was danser/model bij Karl Kani.  Zijn stijl heeft veel oldschool Hip Hop invloeden met komedie. Als dansdocent verzorgt hij lessen zoals: Hiphop en Afro Dance

 • Lucien Bouman

Justin Brandsma

Justin Brandsma en 18 jaar oud.  Een professioneel danser met een grote passie voor les geven. Van hiphop heeft hij veel knowledge en daarom geef hij ook in die style les! Voor alle foto’s en video’s van mijn werk kijk op mijn instagram.

 • Justin Brandsma

Dequant Khattabi

Dequant Khattabi. Geboren op Aruba en momenteel wonend in Nederland. Op jonge leeftijd wist Dequant al wat hij in de toekomst wilde doen. Hij wilde van zijn droom en passie ook zijn baan maken. Zijn passie? Dansen! 

 Op 13-jarige leeftijd besloot Déquant om nog meer ervaring op te doen bij bekende dansscholen. Hier volgde hij verschillende lessen van verschillende choreografen. Zo heeft hij verschillende workshops mogen geven in binnen en buitenland en choreografieën mocht opzetten voor verschillende artiesten, TV programma’s en events. Dequant wil mensen inspireren om in zichzelf te geloven en dat geeft hij ook mee in zijn lessen. Sinds hij terug is uit London is Dequant steeds serieuzer gaan werken aan zich zelf zo heeft hij onderanderen voor Natalie La rose mogen choreograferen en is hij momenteel Choreograaf van Eva Simons waar hij mee op een internationale tour is geweest. 

 • Dequant Khattabi

Sanne Bothee

Sanne Bothee is een alround danseres/choreograaf en docent, het meest gespecialiseerd in Dancehall.

Ze reist regelmatig naar Jamaica om up-to-date te blijven met de nieuwste dancehall moves. 

 • Sanne Bothee

Leïs Tramai

Mijn naam is Leïs Rahangmetan mijn artiesten naam is: “Tramai” en ik geef choreografie en freestyle. 
Mijn stijl is een mix van meerdere stijlen ( onder andere hiphop, house, popping, locking en nog veel meer).
Wat ik wil overdragen in mijn lessen is dat iedereen groeit op zijn eigen manier en zijn of haar eigen identiteit kan vinden binnen dans. Maar ik vind het nog belangrijker dat je plezier hebt en een leuke tijd hebt in mijn les!

 • Leïs Tramai

mitchell HAMEL

Mitchell begon op 9 jarige leeftijd met streetdance bij Jake's Dance Factory. Om zich verder te ontwikkelen besloot hij naar een middelbare school te gaan waar de nadruk meer op kunst wordt gelegd. Mitchell besloot naar het IVKO te gaan om vmbo-t te studeren. Rond zijn zestiende besloot hij om van dans mijn beroep te maken. Nadat hij middelbare school had afgerond besloot ik auditie te doen voor de MBO dansopleiding op het ROC. Verder werd Mitchell aangenomen voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Maar dat was niet helemaal waar hij naar zocht dus besloot ik auditie te doen voor een dansopleiding in Parijs, genaamd IFPRO, die bekend staat voor zijn technische stijlen als jazz en modern. Nadat hij was aangenomen verhuisde hij naar Parijs om daar te studeren. In Parijs is hij als danser maar vooral als persoon gegroeid. Daar heeft hij enige lange tijd in de company gedanst van Rick Odums. De eigenaar van de IFPRO en een oud student van de bekendste jazz danser ooit, Alvin Ailey. Na 3 jaar in Parijs besloot ik terug naar Amsterdam te komen. Sindsdien werk ik als zzp'er, uitvoerend danser bij Untold Empowerment en geeft als docent les op verschillende plekken.Vanaf het seizoen 2020/2021 zal Mitchell Hip Hop lessen geven bij Solution Dance Centre Zaandam. Mis dit niet.

 • Mitchell Hamel

Mirella Jenayla


Mirella haar ultieme doel is om jou (beter) te leren dansen. Je kunt verschillende Afro choreo’s verwachten. Slow, Afro house, female en nu ook Afro Heels bij SDC. Ze werkt in haar lessen aan verschillende vaardigheden & daarnaast  ook plezier te hebben!

 • Mirella Janayla

docenten