Solution Dance Centre

Zaandam                                                                                           Almere 

Joan Alosery heeft in 2006 Solution Dance Centre opgericht. Als choreograaf en coach heeft zij verschillende wedstrijdteams (sXissorcrew, High Definition, Confused, AREA 41) op haar naam staan en al heel wat 1ste prijzen in de wacht gesleept.  Choreograferen is meer dan alleen haar werk, het is haar passie! Zij heeft o.a. gechoreografeerd voor Asian Top Model, Tania Christopher & Iam Aisha en als achtergrond danseres op grote podia gestaan zoals 538 pop-podium op Koninginnedag en in De Heineken Music Hall. Naast de danslessen bij SDC geeft zij ook lessen, workshops en clinics op dansscholen en middelbare scholen door heel Nederland. Samen met haar partner Lucien behaalde zij de top 30 in de voorrondes bij het televisieprogramma Everybody Dance Now door middel van de publiekstemmen.

Lucien Bouman is een  geboren ras entertainer. Hij staat al vanaf  zijn derde jaar op diverse podia. Van danser, tot acteur, tot aan presentator, host en MC, tot aan model. In zijn tiener jaren heeft hij zijn dansstijl ontwikkeld  met zijn andere passie basketbal tot in "Basketball Freestyle". Hiermee reist hij de wereld af om het publiek te entertainen met shows ,workshops en clinics. Hij werd Europees Kampioen met zijn team W.O.T.S. / Luv4dagame. Lucien heeft ook gedanst bij dansgezelschap "ISH" in de voorstelling "BALLS".  Zijn stijl heeft veel oldschool hiphop invloeden met komedie. Als docent verzorgt hij verschillende lessen zoals: Hiphop, Dancehall & Afro Dance

Jenny Sousa Andrade  Deze docent is zelf als leerling bij Solution Dance Centre begonnen. Vanwege haar gedrevenheid, ervaring en talent is zij inmiddels uitgegroeid tot een docent. Zij geeft op verschillende dansscholen les en verzorgd ook bij ons de kinderlessen Afro Dance en traint het demoteam XTREME TEAM.

Charsy Sousa Andrade

Charsy Sousa Andrade, 18 jaar woon in Zaandam. Ik zit op MBO College Zuid waar ik nu afstudeer van de dansopleiding.
Selina Alosery
Een van de eerste leerlingen van Solution Dance Centre en uitgegroeid tot docente. Naast dans heeft ze ook veel podiumervaring opgedaan en wilt deze graag met jullie delen. Zij heeft in videoclips gedanst voor o.a. Iam Aisha, met een theatershow door Zuid-Afrika getoured en op verschillende podia gestaan . In haar les maak je je niet druk om gek te doen of je te schamen...JE DANST! 
Anouk van Brug
Ik ben Anouk van Brug. Ik ben 22 jaar oud en woon in Almere. Ik heb een vooropleiding dans gedaan in Amsterdam aan de Amsterdamse hogeschool van de kunsten. Deze opleiding heette de 5 o’clock. Op de opleiding heb ik veel verschillende dansstijlen leren kennen. Ik heb hier tot mijn 18e gedanst. Daarna ben ik Pabo gaan studeren en werk ik nu ook als juf in Almere.

Suela Wilsterman

Consuela Wilsterman, beter bekend als Suela, is een 21jarige Afro-danseres en choreograaf uit Almere. Ze weet hoe ze haar gekke en energieke karakter in haar dans moet verwerken en moet overbrengen. Door veel te leren over de achtergrond van de Afrikaanse-dans is Suela er in geslaagd om haar eigen stijl binnen dit genre te creëren. Deze stijl kan het beste worden omschreven als vrouwelijk en energiek. Suela geeft wekelijkse danslessen, ze wordt regelmatig geboekt voor workshops en showcases in binnen- en buitenland"Djordy Vogel
is afgestudeerd aan De dansopleiding te Utrecht. Djordy is werkende als professioneel choreograaf waarbij een unieke eigen stijl aanbod komt. Internationaal choreograaf voor o.a Etoile International. Daarnaast heeft hij verschillende workshops gegeven zowel in binnen en buitenland. Djordy heeft al jaren les ervaring en danst hij in verschillende theatershows.
Camelia de Ridder
aka CC Mariah Vineyard heeft de opleiding Artiest Urban & Show op het Rijn IJssel afgerond. Ze is gespecialiseerd in de stijl vogue fem en zit in the House of Vineyard. In vogue fem heeft ze meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Verder heeft ze gedanst in videoclips als Stop met typen (Equalz) One time (SFB ft. Ronnieflex) etc. Ook is zij vaste achtergrond danseres en dance captain van iamAisha
Kaide Gonzalez